Victoria Pendleton tahaks Cheltenhami festivalil uuesti sõita

Kahepoolne olümpia kuldmedalitlane jalgrattur Victoria Pendleton kinnitas neljapäeval, et ta soovib järgmisel aastal Cheltenhami festivalil sõita. Amateur raider esitas kommentaarid pärast võitnud heategevusvõistluse jooksma enne korteri koosolekut Newmarketi juulikuus. Victoria Pendleton: Cheltenhami võistlus oli unistus, laitmatu ja naeruväärne. “Loe edasi

” Ma ei arvan, et ma lähen kunagi Aintree’sse, kuid kui mul on võimalus sõita Cheltenhamis ja hobune piisavalt hea, võtaksin ma kindlasti selle üle, “ütles BBC Radio Cambridgeshire.

” See on nii põnev Ma ei saa isegi seletada, see on selline põnevus ja ma lihtsalt armastan hobuste ettevõtet ja seda, kui suur ja helde see võib olla. “Nad on imesid. Ime. Ma olen armunud.Ma jätkan võistlusi ja vaata, kus see läheb. “

35-aastane, kes võitis märtsis selle aasta Cheltenhami festivalil Foxhunter Chase’is Pacha Du Polderi viiendal kohal Olles varem teinud Wincantoni aardeid võitnud, kõneles ta pärast Royal Etiquette’ist võitu võitmist.

Sisu, et jälgida Nifty Kieri varajast kiirust, mis on kaugel raudteed lähedal, päästis Pendleton pingutuseta oma paigale juhi ümber kodus esinev kehahooldus. Kui loksutati Lawney mäest ettevalmistatud kalmist, tõmbas kohe ristmikust 12 läbimõõdud läbi tema lähima vastase ja jälgis oma 12 kuu tagust võitu. John Hunt (@HuntyCaller) Ja @v_pendleton andis oma hobusele meeldiva sõidu!Pendleton ütles: “Olen sõitnud mõne punkti-punktiga, kuid see oli tore, et tagasi tulla. Korter, kui ma alustasin paar sõiduga korteril [Royal Etiquette].

“Ma sõitsin teda Beverley ja Riponi juures ja meil oli teine, mis oli tõesti põnev. See oli lihtsalt tore, et tagasi pöörata ilma pöörde, paindumisteta ja kraavideta. “