Venelaste vastu pole hokimeetmeid ilma võimaluseta. Kuld on ahvatlev, ütlevad eksperdid

“See oli õrn võit. Kes eeldas, et ameeriklased jõuaksid võimu pärast sõjajärgset Slovakkiat, oli vale. See oli vastupidi. Kui me tegime selle 2: 1, tundus, et me purustas USA, kuid me olime rohkem kui tasakaalustatud vastane – ebameeldiv, hammustamine ohtlike tõugudega. Mida me räägime – meil oli õnne. See oli võimalus ja veel üks võimalus. Poisid tegid seda reidetel ja see oli suurepärane Pavel Francouz. Suurte turniiride mängureeglid on tasakaalus. Võrdsed Korea põhirühma esindajatega. Iga kord, kui me oleme võitnud eesmärgi, sest ma ei loe kahte Šveitsi eesmärki tühi väravas. Nad otsustavad asju ja õnne. Ootame venelasi, kes on tõusnud pärast turniiri ebaõnnestunud sisenemist. Kuid igaühe saab lüüa. Sa ei vali oma vastast poolfinaalis.Kui meil oleks Kanada või rootslased, on see sama. See on veel üks mäng, kuid usun, et saame sellega hakkama ja võita. Meeskond on väga teadlik sellest, et ta tahab õnnestuda. Olen puuetega puutunud ja ma tunnen kindlat otsustamist, mis on oluline. Edu asju. ”

Ludek Bukač

” Esiteks olin üllatunud ameeriklased. Neil oli suurepärane käik. Nad ei teadnud Slovakkiast koosolekut. Ootasin kahte kolm eesmärki, kuid hoki on nüüd tohutult tasakaalus. Meil on suurepärane väravavaht, kes ei teinud kogu turniiri vea, ja see on otsus. Prantslased annavad tervele meeskonnale rahu, kuid peame meeles pidama, et me mängime kaitseliselt väga hästi. Ma ei räägi vaid pöögi mängimisest, aga kogu viis mängijat on ausalt tagasi.Raidid tunnistavad meid Kanadaga, oleme näidanud, et see on meie parkett. Ma tean, et treener Jandač kriitika alla võimetuses võtta noorte mängijate ja et ameeriklased neil oli täielik meeskond. Kuid seal peaks olema mõned. Kakskümmend on mänginud kindlalt, kuid neid ei saa võrrelda minevikuga. Robert Reichel võitis ekstraliga kaheksateistkümnes, domineeris Holik ja Jáger. Seda oli lihtne võtta. Treener võttis kogemuse, mida ta uskus, ja meeskond tagastas selle. Venemaa vastu ei ole me ilma võimaluseta. Desire mängida kuld on suur. ”

Jan Peterek

” Ma püütud viimasel kolmandikul, pikendamine ja reide. Mulle meeldis see. Ameeriklased üllatas mind, ma arvasin, et see oleks lihtsam mängu, kuid me rahutuks. Kuid ma arvasin, et oleme paremad ja väärivad võitu.Venelased on teine ​​rivaal, ma tean neid ja ma tean, et nad austad ja hirmud tšehhidest. Ma tean, et meil pole selle vastasega viimasel ajal häid tulemusi, kuid Roussele on palju rohkem survet kui meile. Muidugi tahame ka kulda võita, kuid Venemaa ei saa seda võrrelda. See on meie eelis, meil on võimalus neid võita. Ma ei taha analüüsida, milline taktika nende jaoks parem oleks, kuid usun, et isegi liikumisega saaksime koos nendega mängida avatud hokist. Meie poisid on targad, mulle meeldib, kuidas nad mängivad. On selge, et ta tahab anda rohkem eesmärke, suunates rohkem eesmärgi, kuid poisid teavad seda. Ma arvan, et see hakkab seal kukkuma. Meeskond võitis kõik võistlused.Ma ootasin sellist muidugi – domineerivad täna ma ei saa, kuid võimu ja domineerimise mäng on näha. ”