Unibet: más sportolók mind meg akarnak verni, ami nagy bók

Már régóta jön, rekord 24 év alatt. Miután négy évvel ezelőtt egyenlőnek találta Tanni Gray-Thompson 11 aranyérmét Londonban, egy új mérföldkő a Storey-nél. A hetedik paralimpiai versenyen a río első versenynapján érte el.

Az önelégültségre azonban nincs helye. “Mindig azt gondolom, hogy az emberek, akik vállalják a dolgokat, egy kicsit buta, mert a sport, és ott vagyok, hogy lőni” – mondta a 38 éves Stockport, aki átállt az úszástól a kerékpározásig Pekingben 2008-ban. “Az elmúlt Unibet három paralimpiai ciklus során sok sportoló lelövött, mivel először Pekingben kezdtem. Mindenki meg akarja verni. Ha megkérdezed a többi sportolót, akit meg akarnak verni, mindannyian meg akarnak verni, ami komoly bók.Ha sikeresen meg tudom védeni az egyéni üldözésem címemet, akkor teljesen a holdon lennék.

“A világbajnokságon a Montichiari-ban [Olaszországban] de soha nem engedheti meg az embereket. Mindenki az Olimpiára és a Paralimpiai Játékokra összpontosít. Az emberek magukkal hozhatják a játékukat. Az emberek nem – mint én nem voltam – teljesen kúposak és pihentek a világbajnokságokért. Ki kell mennem, maradj hűvös, tedd ki a legjobb Unibet teljesítményt, amit a kvalifikációban és a reményben is megtehetek, ami engem az aranyérembe, majd ezt az utolsó esetben ismételje meg. ”

Annak ellenére, hogy a lehetséges dicsőség vár rá, Storey biztos, hogy mindig szürke-Thompson árnyékában lesz.Négy versenyen való versenyzés azt jelenti, hogy lehetősége nyílik arra, hogy elhúzódjon, bár nem számít arra, hogy megverte a Paralympics GB csapattársa, Kadeena Coxot a szombati C4 / C5 500 méteres időperiódusban.

“Nem igazán legyen ez a radarkámon, hogy őszinte legyek – mondta Storey. “Ez valami, amit mások tartanak. Ezek a dolgok csak olyan dolgok, amelyek jó teljesítményt nyújtanak, ami nagyszerű. De valaki más is eljöhet, és egy pillanatra eltörheti a vizet. ”

Három évvel azóta, hogy Storey megszerezte a lányát, Louisa. Keményen Unibet dolgozott, hogy visszatérjen fizikai csúcsához. “Kezdetben csak császármetszés után kellett visszaérnem,” mondta. – És aztán a táplálkozás során. Ezután a fokozatos fogyás, nem túl gyorsan.Még mindig körülbelül 6 kg túlsúlyos volt az unibet online fogadóirodák első versenyen, amikor Louisa öt hónapos volt. 92 kg volt, amikor hazaértem egy kisbabával. Otthon ültem, gondoltam, hogy ez soha nem fog megtörténni, hogyan leszek rendben? “Facebook Twitter Pinterest Sarah Storey ünnepli nyerte aranyérmet a női C5-ös üldözés végéig a 2012-es paralimpiai játékoknál. Fotó: Tom Jenkins az Őrzőhöz

A Storey visszatért Londoni súlyára: 67kg. “Csak bízhatsz a saját edzésedben, és az életmód a második természet a számomra, mert mindig is egy sportoló voltam” – mondta. “Elsõ futamunkra utaztunk, amikor Louisa kicsit több mint egy éve volt, majd télen Unibet mentünk vissza egy edzésszakaszba, így sok edzést szerveztünk. Csak boldoggá teszi őt, és biztosítja, hogy elég pihenést kapjunk.Eddig ezt sikerült elérnünk.

“Volt alacsonyabb bőrhurok, mint korábban Londonban. Nagyobb hatásköre van az idő próbáiban. Nőkkel folytattam a versenyeket, akik majdnem unibet sportfogadás online megnyerték az olimpiát. Hihetetlenül nehéz feladat volt, és sokat utaztam, hogy a legjobb nőket versenyezzem a világon, Unibet csak azért, hogy megpróbáljak tovább maradni. Minden lány hasonló futamokat versenyzett. Nagyon érdekes lesz látni a versenynapon, hogy összejön-e. “