Tim Sherwood antud staadioni keelu ropu suuga Jutlustab kell Kohtunik, FA paljastab

Swindon direktor jalgpalli Tim Sherwood anti kaks mängu staadioni keelu Jalgpalliliidu oma ropu suuga Jutlustab suunas Kohtunik Mark Pruun mängu ajal vastu Bury.

Endine Tottenham Hotspur ja Aston Villa boss Sherwood, 48, käivitas tiraad tunnelisse poolajaga veebruaris 1-0 League One kadumise pärast Brownile antud Bury karistus särk pull Raphael Branco.

Pruun kirjutas: ” pärast poolaja vilet ja kui ma kõndisin mööda tunnelit, Tim Sherwood Swindon Town lähenes mulle ja ütles: “sa oled ainus idikas maa, mis on kuradi näinud seda kuradi kruus”.Ta hakkas siis suunaga agressiivselt minu face.Leyton Orient päev kohtus toob leevendust, vaid ka järjekorrad, huumor ja kähmlus Loe

“Ma ütlesin talle, et rahuneda ja lõpetada suunatud minule või ta istub seisab aasta teisel poolel. Ta jätkas: “Ma ei olnud isegi Maaluola kuradi kruus, ja sa teeks mulle teene”.

“Ma ütlesin talle, et ma tahtsin temaga rääkida minu garderoob, kuid ta ignoreeris mulle ja kõndis välja suunas Swindon riietusruumi.Ma järgisin teda ja seisis ja ütles treeneritena tahtsin Mr Sherwood tulla väljastpoolt kui mul on vaja temaga rääkida.

“Pärast umbes 45 sekundit Mr Sherwood kõndis läbi ja kõndis minust mööda ja ma kursis et tal oleks teatatud tema kommentaarid suunas me.Liverpool ja City lõpeb kõik ruudu Arsenal kokkuvarisemist West Brom – Jalgpall Weekly Loe edasi

“tema vastus oli” fuck off sa kruus “. Siis ma andsin garderoob ala ja teatas korrapidajate minu otsus ja et kui härra Sherwood püüdis tulla ette võtta tehnilised ala ta ei tohi. ”

Sherwood on olnud tema keeld, mis võitleb Swindon võitnud mõlemad kohtumised tema äraolekul.Wiltshire klubi määratud Sherwood nende direktor jalgpalli novembris, klubi 21. koht League One. Sherwood saabumist ei tekitanud muutust varandusi klubi, kes on seitse punkti, ohutus seitsme liiga mängud jäänud.