Ta tahtis loobuda. Siis peksid hiina kaks maailma. Ta nuttis

Aasta esimeses voorus võitsid hiiglased 2016. aastal 6: 3 6: 4 78 minutit, lemmik pühkis 31 võitnud palli. Kohtus ütles ta Melbourne’i publikule: “Tänan teid toetuse eest, see on parim hetk minu elus.”

Ma olin isegi nutma pressikonverentsil.

.

Tõepoolest, Zhang Shuaj on saanud kuulsaks 2009. aastal, kui ta võitis maailma liidri (seejärel Dinaru Safin) madalaima mängijana (226.).

Sellest ajast alates on ta jõudnud 30. kohale, võitnud ühe turniiri, kuid see on olnud nii õnnetu löögi kõige kuulsamatele ettevõtetele! . Ta ei läinud kunagi kaugemale.Eelmise aasta lõpus mõtles ta tennisele.

“See oli raske aeg. Iga päev olin kurb. Ma arvasin, et ma lõpetan. Aga minu ümber olevad inimesed – treener, lapsevanem, rahvusmeeskond aitasid mind ja lisasid motivatsiooni, “ütles ta teisipäeval.

” Sellepärast tegin ma rohkem kui kunagi varem. Kaks kuud ei suutnud ma ette kujutada kaht maailma. “Halep Fedi ees.”

Võitnud Halep oli muidugi kurb. Ta koges ka hooaja alguses psühholoogilist stressi. Tänu tema vigastatud achilleele pidi tema vasak jalg Brisbane turniirist lahkuma.Seejärel tuli ta poolfinaali Sydneysse, kuid Melbourne’is lõppes tema reis ootamatult.

“Ta peksis mind, see oli parem. Ta mängis ilma hirmuta, iga pall tabas. On raske, ma olen pettunud, kuid see on vaid üks päev, üks mäng. homme on uus päev. Pean jääma motiveeritud. Ootan ikka veel palju võistlusi, “ütles Rumeenia tennisemängija.

Halep Austraalia avas langes kolmandal kohal kuue mängu esimeses voorus. Viimase kahe aasta jooksul oli ta veel veerandfinaalis. “Oli emotsioone ülekoormatud, olin blokeeritud. Nüüd oli see lihtsalt tennis. Aga ma ei teeks seda draamat, igaüks võib võita ja kõik kaotavad. ”

Vigastatud jalg ei kahjustanud Rumanat, ta tundis end kohus hästi. Varajane kõrvaldamine annab halepi aja, et valmistuda 1.”Ma usun, et naasen veelgi tugevamaks,” hoiatab Kvitova ja kaas. teine ​​mängija maailmas.