Stuart Lancaster: sain valiku Sam Burgessi valesti tagantjärele

“Ilmselt on suurepärane asi,” ütles Lancaster intervjuus BBC-ga, tema esimene, mis oli pärast maailmameistrivõistluste ülevaade kulminatsiooniks tema asendamine Eddie Jonesiga. “Kui oleksin teadnud, et ta läheb tagasi ragbi liiga, siis oleksid minu otsused olnud erinevad, kuid me ei teadnud seda sellel ajal. See on häbi kõigile. Ma ei arva, et lõpuks ei olnud võitjat. Chris Robshaw: “Spordis lähete läbi erinevad ajad; See on, kuidas teid varundada ‘| Donald McRae Loe edasi

“Sam oli grupile suurepärane ja positiivne mõju. Ta töötas kõvasti ja teenis parema meelega, et olla meeskonda. Ma arvan, et tundub, et ma kuidagi läksin ristisõjaga, et proovida teda ragbi liiga.Mis juhtus, olin ma käinud Austraalias ja vaatasin mängu, hüpates, et näha erinevaid treenerid mööda teed.

“Üks neist oli Michael Maguire [peakõitja South Sydney Rabbitohs] ja Sam tõmbas mind Väljapääs ja öelnud: “Kas sulle meeldib kohvi?” Meil ​​oli vestlus ja ta ütles: “Ma tahan mõelda rugbyliidu mängimisele, kuidas ma saan seda teha?”

Lancaster ütles, et ta pole veel saanud Inglismaa maailmameistrivõistlustelt võitu, ja lisas ta, et ta on valmis Super-Rugby treeneritele rääkima lõunapoolkeral osalenud täisajaga juhendamisel. “Pärast maailmameistrivõistlusi on palju asju juhtunud, kuid see on minu meelest veel värske”, ütles ta. “Sa arvad sellest kõige päevast. Mike Brown:” Ma ei tahtnud istuda ja vaadata maailmameistrivõistluste finaali. “Loe edasi

” Ma olin aruandekohustuslik enam kui keegi.Ma olin peasõitja ja minu ülesanne oli meeskonna juhtimine. Mul on hea meel mängijate, juhatuse ja treenerite üle, kellel on suur slam. Ma olen võrdselt õnnelik ka Inglismaa ragbi fännidele, sest nad jäid meeskonna taga kogu sellel teel. Nad kõik väärivad edu. Ma toetan alati Inglismaa meeskonda; et ei muutu kunagi.

“Ma ei tunne nii põlenud kogu kogemus, et ma ei taha treener uuesti. Teil on vaja uut projekti hammaste hankimiseks, sest muidu elate alati vanas elus. Super Rugby juhendamine on suur. Lõunapoolkeral oleks tohutu väljakutse ja suurepärane võimalus. Loodan, et varsti tuleb midagi nurgast ja ma tahan teha õige otsuse. “