Soukalová: Nici măcar nu știam Sportingbet cine bate. Judecător: Amândoi avem ochii

După sosirea Kroměříže început Havlik al treilea an în liga și toamna îndurat literalmente gazon. El a jucat toate meciurile, a pierdut doar 48 de minute. “” Am fost foarte ocupat, mai ales în combinație cu îndatoririle a 21-a. Era de ajuns, dar m-am bucurat “, laudă ea. “Este diferit de a sta pe bancă și de a juca fotbal în sesiunile de antrenament. Judecând bine căderea, deși există încă Sportingbet cote pariuri sportive online loc pentru îmbunătățire. “Potrivit antrenorului Habance, el ar trebui să înscrie mai mult de două goluri în jumătate. „Ca podhrotový jucător ar trebui să fie al doilea cel mai bun marcator“, spune antrenorul.

„Mi-a spus.Am o presiune mai mare la sfârșit, „Havlik realizează Sportingbet una dintre sarcinile.

Dacă cuvintele trenérových predate duminică el arată duel acasă împotriva domnitoare campioni cehi, care sunt după toamnă în fruntea liga. Va fi o revizuire exigentă a puterii soldaților. Dar adversarul este lumină? Pilsen este doar cel mai dificil rival, dar într-un fel trebuie să Sportingbet luptăm “, ridică Havlík. “Este adevărat că nu vor fi 100% interconectați după pregătire.Avem o șansă mai bună, iar noi trebuie să-l folosească. „

Despre tactica cu care Sportingbet să duel împotriva unei echipe plină de nume mari merge, Havlik nu a vrut să vorbească. „În principal, vom încerca să câștige“, a spus.

Havlik va răsări responsabilitate mai mare și pentru că un alt mijlocaș Slovácku lipsește de la începutul Jiri Valenta și Lubos Kalouda după intervenția chirurgicală la genunchi accidentat înainte de a obține de fitness .

“Este adevărat că copiile de rezervă de la mijloc au fost puțin dezintegrate. Cumva, eu o cer. Poate că va fi mai mult de lucru pentru mine, dar ceilalți vor încerca cu siguranță să-și arate calitatea.La șansele așteaptă să fie Luke Sadílek care a arătat calitatea sa, „a menționat Sportingbet Havlik ani prietenul mai tineri care au avut pentru Valenta surprins la cinci jocuri în mijlocul toamnei.

Acum, doi rezerviști tineri Sportingbet reprezentative sunt acum pe Slovácka în mod clar cea mai tare“ bunuri “. În jurul Slavia, Slavia din Praga era deja în timpul iernii. O Havlik?

„accident Pan, managerul meu mi-a spus că nimic Sportingbet nu este curent. Facem tot posibilul pentru a ajuta la Moravia de Sud, mai mult, care nu-mi pasă „a răspuns.

ea a fost șaisprezece și șaptesprezece ani la Sportingbet transferul Kroměříže la a doua liga Bari, Italia, dar a refuzat.

“ Mi-ar trebui nu și-a putut imagina că eram Sportingbet atât de tânăr undeva departe de casă.Acum, că am crescut, cu siguranță aș îndrăzni și în străinătate “, ne asigură Havlík. Cât de atractivă înseamnă angajamentul până în primăvară?