Socceroos daje svjetskim prvaku Njemačkoj panika u crtanju

Prvi pravi korak u Australiji na putu prema Rusiji do 2018. trebao bi biti najteži, a novi kraljevi Azije napuštaju dom svjetskih prvaka s pozitivnim znakovima koji slijede.

Joachim Löw obećao je eksperimentalnu liniju, ali jedva da je skrivao dno cijevi, donoseći drugu šipku kalibra Holger Badstuber Bayern Munchena i Ilkaya Gündogana Borussia Dortmunda. > Ange Postecoglou, s druge strane, morao je kladiti zajedno što je mogao. Ozljede su značile da su Australci igrali bez svog vječnog spasitelja, Tim Cahill i njihova zvijezda Azijskog kupa, Massimo Luongo, niti dva središnja leđa koja im je služila, tako su dobro služili za taj turnir, Trent Sainsbury i Matthew Spiranović.Njegova klupa mogla je pretrpjeti opekline zbog nedostatka kapa. Sigurno su bili otrgnuti trenuci, ali posjetitelji su u ranoj fazi pokazivali dosta namjere, no to je naporno radilo oko njemačke polovice, iako bez Vatrena moć da je završi.

Njihova pretpostavljena obrana, međutim, gledala je u sve vrste problema dok je domaća strana Bet365 mobilno klađenje proizvodila val nakon vala napada. Pronašli su leđa mreže na pola, samo da bi se pozvali u oči. Mala stvar. Jedva minuta kasnije, Sami Khedira presreli prolaz u obranu, probojao je preko polovice linije i uz krilo postavio čekanje Marco Reus.Njemačka 1-ni.

Australci su počeli raditi natrag u igru, a Mile Jedinak dao je njemački treći izbor čuvar Ron-Robert Zieler, svoj prvi test noći s dugim dometom napor. Socceroosova neprekidna pozitivnost na kraju je nagrađena neposredno prije pauze, kada je Nathan Burns preko njemačke obrane ispustio križ Jamesu Troisu, koji je prebacio Zielerove prste na ekvalizator. Sve je počelo sa Bacanje iz lijevo-natrag Jason Davidson, čiji je rad cijelu noć, ali posebno u toj polovici otvaranja, pokazao zašto je preuzeo Premier League nakon Svjetskog kupa. Njegova povremena hrđavost također je pokazala da ondje ne dobiva puno vremena za igru.Mathew Leckie također je pokazao više obećavajućih znakova u proboju onoga što on može očekivati ​​u njemačkoj top letu sljedeće sezone, iako njegovo završavanje ostaje problem. Jedinak, jedini preživjeli iz pokolja 2010. godine u Durbanu, osvetio se nedugo nakon pauze, stavivši svoju stranu naprijed slobodnim udarcem koji se zavukao preko glava njemačkog zida, a potom je dobio pomoć od Zieler. Troisi, jedan od najboljih australskih izvođača tijekom noći, nekoliko minuta kasnije nastavio je s drugim opasnim naporima, ali je širio loptu. Oko sat vremena, Njemačka je počela proizvoditi vrstu inventivnog, tekućeg nogometa Svijet ih je upoznao.Ali to je također proizvelo Ryan i Wilkinsonove najveće napore u obrani, a otvorio je utakmicu za Australiju kako bi se suprotstavio napadu. Neizbježni ekvalizator je došao u 82. minuti, dok je Lukas Podolski pronasao dovoljno prostora u kutiji Isporučiti četvrti cilj igre. Bio je to prvi veteranov cilj na bilo kojoj razini neko vrijeme, iako je kredit morao ići drugom zamjeniku (i EPL izbjeglici) Andreu Schürrleu, čiji je rad na širokoj razini imao prevelike značajan cilj koji je postavio u finalu Svjetskog kupa.

Još jedan cilj od Australaca nikad nije bio u scenariju, ali je za Postecoglouovu stranu važnije bilo što više za napredak.

Nije bilo pobjednika, ali Postecoglou kaže da je rezultat bio sekundaran Način na koji je igrao njegov tim.Svakako ima puno više od te izvedbe od njegovog njemačkog kolege, čiji se medijski oblik nakon Svjetskog kupa nastavlja. Da nisu mogli razbiti takav improvizirani backline bit će besplatna telefonska linija bet365 zabrinutost jer se njegov tim bori za kvalifikaciju za Euro 2016.

Stvari su sada ozbiljne za Nijemce, koji će putovati u Gruziju kako bi nastavili borbu za mjesto na Euro 2016. Za Aussies, kravata u Makedoniji sljedeći tjedan slijede rane etape Svjetske Kvalifikaciju Kupa, što bi ih moglo vidjeti tijekom sljedećih 12 mjeseci u Butan, Istočni Timor, Kirgistan i Guam.