Sky câștigă din nou, în ciuda jocului de putere al echipei Unibet. Štybar a terminat al șaptelea

Patruzeci și doi kilometri înainte de a termina în Gent condus Niki Terpstra pe Lebergu ritmul și a fost la nașterea unui grup de patru membri, care calcă în picioare a avut trei cicliști Etixxu cu excepția Terpstra încă Tom Boonen și Stijn Vandenbergh.

Cu ei era el însuși ca un soldat într-un câmp plin de inamici Unibet avut doar Ian Stannard în Jersey negru Sky, Apărarea victorie.

Executat de preponderența jumătate de minut, în timp ce în spatele lor au format un grup format din trei membri urmăritorilor: van Avarmaet de la BMC, Vanmarcke lui Lotta Jumba și Zdeněk Štybar cel mai bun maestru ceh.Aceasta este, desigur, în conformitate cu instrucțiunile de echipa a avut loc la sfârșitul acestui grup și nestřídal Unibet care nu a ajutat colegii de echipa de urmărire din Etixxu.

Optsprezece kilometri înainte de sosire, în timp ce vânătorii reduce managerul de plumb al cvartetului timp de 20 de secunde, dar apoi să conducă cap quaternion a Unibet crescut numai la 35, 45, 50 de secunde până la un minut.

Patru kilometri înainte de a termina un solo încercat să scape Boonen, după un timp, dar plimbare în jos. apoi Stannard l-au atacat și doar spânzurat Terpstra, câștigătorul de anul trecut al Infernul Nordului.

După un sprint strâns ridicat mâinile Unibet deasupra capului lui Brit! Sa dovedit a fi imposibil. Deal cu o puternică klasikářské lume stabilă PowerPlay puternică.

„Pentru a avea trei băieți de la Etixxu în jurul și câștiga încă, a fost într-adevăr destul de greu.Încă nu înțeleg cum am Unibet bonusuri case pariuri făcut-o “, a spus câștigătorul entuziast.

“Victorie incredibilă. Pariurile au fost făcute împotriva lui, dar Ian a avut o opinie diferită, „exulta Sky Team pe Twitter.

Zdeněk Štybar să țâșnească a cincea pe locul al șaptelea nu se alăture în spiritul fair-play execută picioarele lui și a trebuit să lupte ordinul celorlalți doi călăreți care au tras ritmul în grupul său. Sa dus la barul al șaptelea. Singurul loc din spatele lui a venit o pierdere Unibet semnificativă a lumii ex-campion Philippe Gilbert.

Pentru Gilbert a fost, probabil, singurul zarurile clasice după sezonul 2015 din nou, vrea să se concentreze pe Ardennes. “Cu toate acestea, încă nu renunț la visul meu în viitor pentru a încerca să câștig toate cele cinci Monumente”, a spus un belgian în vârstă de 32 de ani, înainte de a începe.Astfel, chiar și Flandra și Paris-Roubaix.

Sky Team la rândul său, va trebui să zaruri, cu excepția Stannard printre cărțile sale atu și Bradley Wiggins, de a da acest lucru la revedere de primăvară pentru cariera ta silničářské.

O mare stare de spirit acum În weekendul din Andaluzia, Sky Unibet avea patru șoferi în primul an opt. Avea acum patru oameni printre primii șapte pentru a schimba Etixx. Dar…Spre deosebire de andaluz Misiunea Sky Team nu a putut sărbători câștigătorii dintre voi.

Cu toate acestea, Zdeněk Štybar a marcat locul al patrulea în Top 10 la hilar sa intra in sezonul.

Mult mai important clasic încă vor veni.

Și vor exista adversari mai puternici. “Alții au curse în Belgia și am Unibet completat prima mea sesiune de formare după întoarcerea din Oman,” vzkazoval Fabian Cancellara.