Pridi v ulico, imeli bomo kavo. Jordan pravi, kako leti v KHL

Po mnogih urah križišča, kjer je Francoz, Kovár ali Mozík potoval več kot tri tisoč kilometrov, da želi trenirati Jandač uživajo počitek. Če bodo razmere to dovoljevale, se bo danes ob 18.30 uri proti Fincem počitek.

Na drugih časih, pa nimajo takih luksuznih trenerje. Uspeh in se odloči, kako hokejisti (ne le) v veliki KHL sposobna soočiti z utrujenostjo, Nenadaren potovanja in časovne premike. “Na letalu smo preživeli velik del sezone,” je povedal predstavnik Michael Jordan.

V hokejski nomadizma je spretni, iz sedemindvajsetih letih igranja zagovornik Habarovsk, ki leži v bližini Japonsko morje.Moral je čez vikend prečkati devet časovnih pasov in skoraj osem tisoč kilometrov s češkimi kolegi Kolář in Zohorna. “Devet ur letenja je res vedeti,” Jordan izdihne.

Hokejski običajno pri TRIP zabave s telefoni, tabličnimi računalniki, računalniki. Gledajo filme ali serijske publikacije, berijo. Jordan pozna druge pripomočke: “Honza Kolar mi je dal malo nasvetov. Vse odloži za trenutek edina stvar. ”

Ko prideš na letalo, klábosíte.Ko ti prinese hrano, ki jo jeste. “Ko smo leteli v Moskvo ali v Evropo, je pomembno, da imajo, dokler enajstih zvečer in stori vse, kar je potrebno zaspati,” pravi Jordan. “Lahko dvignejo na ulice in dve ali tri ure hecam, pitje kave,” pravi češki podajalec. “In ko se vrnemo v Khabarovsk, se trudimo, da vsaj, ko moskovskem času.”

Igralci Amuru temeljni del KHL nalétají približno 80.000 kilometrov, kar je enako razdaljo, kot če čez ekvator dvakrat obkrožila Zemljo. “In v tem letu, še vedno prišel ven tudi, lani so fantje letelo okoli 140.000 kilometrov,” Jordan primerja, da se z Khabarovsk giblje tik nad robom končnice. “Slabše začetku je bilo zelo lepo.Dobim veliko prostora in mi je všeč hokej, “nekdanji obrambni razvaja Carolina ali Kazan.

A ceremonial predstave si je prislužil povabilo. Praga je prišel – kot šala pravi – toplo in tan, saj šestisettisícovém na Daljnem vzhodu in trenutne temperature pade na minus 20. Predvsem Jordan želi pokazati trenerje Jandačovi z njim lahko računate na olimpijskem turnirju v Južni Koreji. “Moja žena je bila tam pred kratkim. Bila je v Seulu in mi je povedal, da je lepo tam, “pravi rojen v Zlin.

On bi moral Koreji sredi februarja videti tudi kot.Kot član češke izbire. “Ne razmišljam o tem, vendar se želim boriti,” pravi.