Maro Itoje visszatér a sérülésektől, hogy felgyorsítsa a sportfogadás szaracéneket a fürdő ellen

Maro Itoje október óta kezd el kezdeni, amikor szombaton Saracens játszik a Bathban, miután befejezte a törést egy törött kézből. A Saracens 44-26-ban elszenvedett kéz problémája megnyerte Scarlets-t október 22-én.Az év World Rugby áttörő játékosa alkalmas arra, hogy visszatérjen, növelve a Saracens-t a hónap két európai bajnokbajnoki fordulója előtt.

A fürdő öt nemzetközösséget üdvözöl a versenyen, Wales Taulupe Faletau és az angol párja Dave Attwood és Semesa Rokoduguni vezeti a visszatérő kontingenset.

A rögbi fürdőigazgatója, Todd Blackadder reméli, hogy a visszatérő teszt játékosok befolyása segíthet a Dan Bowden és a csapat többi tagja ellen. Az európai és a Premiership bajnokok jelentős fenyegetése „Nagyszerű volt a nemzetközi srácok számára a játékhoz, nagy Magyar sportfogadás segítséget nyújtanak nekünk a kulcspozíciókban” – mondta Blackadder. Robert Kitson Bővebben

„A saracensek jó minőségűek, és egy olyan csapat, amely nem számít, hová megy, akár reményben, akár úton van.Ez az egyik olyan játék, ahol rengeteg játék van a számunkra, és szeretnénk végrehajtani.

„Tapasztala miatt Daniel Bowden-t választottuk. Korábban a forró ülésen volt. El kell jönnie, és a királyné döntéshozónak kell lennie. vissza a nemzetközi vám után. Mike Fitzgerald megrázta a kopogást, hogy elinduljon a hátsó sorban, míg Jono Kitto nyerte a scrum-fele. Pietersen és az újjászületett Anglia központ Manu Tuilagi felajánlja a Tigers-nek sok tapasztalatot a padról.

George North és a francia No8 Louis Picamoles egyenesen vissza a Northampton XV.Ben Foden a szenteket teljes körűen kapja, JJ Hanrahan belépve a szezon belsejébe.

Mark Tainton, az eljáró vezetőedző négy változtatást mobil sportfogadás végzett a Bristolban oldalra, Jack Wallace és Adrian Jarvis ágyneműje a hátvonalhoz. Jason Woodward teljes hátra kapcsol, és Jack Tovey külső központba költözik, míg Rob Hawkins a kurván kezdődik, és Jon Fisher partnerként Mark Sorensont zárja.

more: uni-estonia.com/bet365-sportfogadas-bonusz