Ma olin Swindoni linna fänn … kuni see mu töö sai klubi aruandesse

Ma ei mõtle sentimentaalselt – iraalset lojaalsuse tunnet, mis sunnib teid sõitma Carlyle’ile kapriisiga, et kulutada oma lõplik 20 £ 3-0 lüüa. Probleem oli selles, et ma sain aru, et jalgpalliklubi, väikelapse spordipoliitika sisemine tegevus, selle tagakiusamine, teadmatus ja spin.

See ei olnud alati nii. Mu isa võttis mind oma esimese koha 1995. aastal – FA Cupi kokkupõrge Marlowiga – ja ma arendasin kiiresti üle ebastabiilse uudishimu, mis varsti muutunud põnevaks. Igal jõul soovisin uut komplekti; Ma olin maskott kaks korda; Ma kordan laupäevaseid eesmärke oma vanemate elutoas pühapäeva hommikul; ja mu kappid täitsid programme ja mälestusi.See mesinädalate tunne püsis mu teismeliste aastate jooksul, olenemata sellest, milline riik klubi ennast levis, ja jätkan oma tööelus, kui jõudsin Swindoni reklaamija juurde 2009. aastal.

Täna ei saa ma motiveerida ennast naeratama või vähe, kui viimased punktid rulluvad sisse. Sellel oktoobri õhtul võitsesin selle kontseptsiooniga. Mul oli esimest korda avastatud apathy minu meeskonnale. Swindon kaotas Oldham Athletic’ile ja, kui ma vaatan oma uurimisaknas County Groundi prožektoritest välja, peegeldasin tulemust õlavarrega.

Protsess algas 2013. aasta alguses, pärast klubi ülevõtmist. Sellest kolmest aastast on juhatusel domineerinud kuulekus, skandaal, vaenulikkus ja ebakindlus. Mõneks kuuks oli varjatud reporterite käsutuses reaalsus igapäevaselt uskuda.Paljud meist olid fännid ja tundsin ennast neid, kes seda ei teinud. Kaks sõdivat omanikku viskasid üksteisele lahti süüdistused järjest suurema korrapärasusega. Mõned süüdistused avalikustati ja toetajad pidid vaatama oma klubi, kes tungisid kõrgema astme kohtusse nagu kahtlane köis. Minu ülesandeks oli vaadata kogu episood läbi mikroskoobi, pingesid üle väikeste detailide.

Vahel pean meeles Kevin Horloni, Wayne Allisoni ja Division 1995.-96. aasta kahekordse võistluse kampaania, mis sai mind konksuks, kuid aeglaselt leidsin, et need mälestused asendatakse õiguslike jargon Missugused 2003.-04. Aasta meelelahutuskampaaniad jäid suureks osaks, sest ruumi tuleb teha vastuoluliste avalduste uurimiseks.Ma olen alles unustanud Paul Sturrocki liigi kaks edutamist.

Kui see oleks olnud veel üks jalgpalliliiga tootmisharu või veel üks meeskond, oleks see olnud põnev. Käsitletud lood olid sellised, mida ajakirjanikud rõõmustasid – intriig, mustus, saladus – aga see oli minu klubi. Tahtsin vaadata seda lapselikult entusiasmiga ja olla Ellandi maanteel eemal, hüpates võõraste kätele, kui Charlie Austin võitis kolmanda eesmärgi 3-0 võidu. Selle asemel esitasin ma küsimusi Swindoni enamusaktsionäri maksejõuetuse ajaloo kohta. Kuidas teenida austust väljakujunenud hooaja piletiomanikele: sulgege ja oodake Loe edasi

County Ground oli säilitanud oma maagilise meelde peaaegu kaks aastakümmet kuid nüüd jalutuskäik staadionile oli lihtsalt jalutuskäik tööle.Vanad parkimispaigad olid sügavamad ja laiemad, okastraat paiknes maapinnal kaks nurka – üks kord märkamatut – rabedaks taevasse. Kõik, mida ma nägin, olid puudused. Olin muutunud küünikuks.

Mul on kahju, et ma hoian oma emotsioone ajakirjanduses kasvatades Swindoni skoori; hiljuti nad taastunud 3-1 alla võita Crewe 4-3 ja ma püüdsin ennast kadestama umbes saadud 91-minutilise ümberkirjutamise. Ma ei suuda enam sisse astuda ja tunda kodus; Olen keelatud, vallandatud ja süüdistatud, et praegune omanik on mitmel korral valetamas ja nüüd mängib mängude ajal “soovimatu külalisi number üks”.

Ma vihkan, et Swindon läks Wembley’le eelmise aasta mais mängufilm, kaotasin 4-0 ja kolm päeva hiljem olin kogemuste üle. Ühel päeval võiksin Swindoniga veel üks proovida.Kui me tegutseme, pean ma tööl natuke vähem aega kulutama.