Kuldne Tretra: Meistrid osalevad ka ebatraditsioonilistes rajades ja kaua arvestust

kõik kolm katset, mis ei kuulu programmi, maailma suurim võistlused, liitub maailma eliit.

“Need taimed on suurepärane vastus,” ütles naelu juht Alfonz Juck. “Kui jooksjad teada, et saabub Rudisha me aru kümne koha.Aga meil on mõned piirangud. ”

Rudisha ise läbi oma manager küsis korraldajad Ostrava koosolekul, et oleks võimalik käivitada 600 meetrit. “Rada Mulle meeldis eelmisel aastal Birminghamis,” ütles David Lekuta Rudisha. “Ma olen õnnelik, et ma olen Ostrava, et ma võiks siia tagasi tulla.”

Rudisha peitub šestistovku pigem sprint

David Lekuta Rudisha, Kenya olümpiavõitja ja maailmameister 800 meetri kestab šestistovku muu hulgas Poola Euroopa meister Adam Kszczot.

“see on distsipliin, mis ma olen õnnelik ja mulle meeldib see, “ütles Rudisha. “See erineb kaheksast, sest te ei vaja juhtmeid.Igaüks jookseb iseenesest otsustav järeldusele, et teil on vaja käivitada hea plaan. ”

Rudisha tahab läbinud 400 meetrit 47 sekundiga. “Ja ülejäänud läheb, mida ta saab teha.” Ta väidab, et kuussada on sprinteril ja keskjoonel. “Ma pigem määranud selle sprintile, sest teil peab olema kaheksandas kohas püsivus suurem annus,” ütles ta.

Kiprop: Ootan rekordi

1000 meetrit on suurim olümpiamängija ja 1500 meetri maailmameister, Kenya Asbel Kiprop.Tema konkurendid on Euroopa meistrite juures 800 meetri Marcin Lewandowski Poola ja Jakub Holuša.

“Mul on hea meel, et Ostrava on selline distsipliin, ma ootan, et lõpuks, mul on isiklik rekord ja tuhat meetrit,” ütles Kiprop .

Nagu teda, ta on esimene konkurentsivõimelise kilomeetreid karjääri Holuša mitu neist töötab.

“Piirake maailmameistrivõistlustel Olen kohtunud nii mulle see sobib praktikas. Teil on kiirem kiirus kilomeetri kohta kui siis, kui teil on viisteist.Ta jookseb parem siis mulle, mida ma kogenud eelmisel aastal Braunschweig, “ütles James Holuša. “Minu jaoks on see suurepärane kogemus ja motivatsioon täiendõppe,” ütles Kiprop.

“Ma ei tea, kui kiiresti Ashbel joosta,” ütles Holuša. “Ma püüan olla kontaktis temaga, et saada teda viimasel ringil proovida piin.”

Kiprop plaanib čtyřstovkou esimest 52 sekundit šestistovku jaoks 01:18 või 01:19 minutit…”Noh, on põrgu kiirusega, “tunnistas Holuša. “Esimene voor viiekümne kahe sekundi oleks, kuid siis läheb alla veidi. Kiprop on ükskõik milline klass, nii et ma ei tea, kas ma suudan seda hoida. Ma näen, kui palju mul on jõudu.Viimane voor võib olla marss või mitte. ”

Jakub Holuša märkis, et 1000 meetrit võib olla petlik. “Ja see on väga palju, kui hakkate põletama. Võite jõuda viissada meetrit laktaadini sattuda.Aga kui saate käepide kasutuselevõtuga, see on vastu patnáctistovce heaolu. ”

MASLAK rünnak 32 sekundit

Pavel Maslak, Euroopa meister 400 meetri, püüab třístovce rünnak 32 sekundit.

“ma ootan uue staadioni, mis on suletud ja nii teda isegi parem atmosfäär,” ütles ta.

Manager naelu Alfonz Juck hoiatas, et MASLAK hiljuti oli suurepärane aeg Turnovo 500 meetrit. “Ja see ei olnud ideaalne tingimus,” ütles ta. “Pealtvaatajad ja rivaalid – Belgia Borley, Jamaica ja Poola Steele Zalewski, kes on suurepärane Třístovka – võib motiveerida Paul rünnata Euroopa rekord 31.58 sekundit.”