Az amerikai rajongók Jürgen Klinsmannot akarták kihozni, de el is jönnek, hogy megbánják a kilépését

Sok amerikai rajongó valószínűleg felkeltette Klinsmann távozását – éppúgy, mint sokan üdvözölték először a kinevezését. A napsütéses németországi csillag sok öt éve elbűvölte, amikor megígérte, hogy növelni fogja a játékosok szintjét és a versenyt. 2016-ra fáradt volt a cselekedete – sok rajongó látott egy férfit, aki nem volt hajlandó hibáztatni a Betclic online sport fogadás hibáért, és sok játékos úgy tűnt, hogy kilépett rajta.

Az amerikai ingadozó politika is szerepet játszott, annak ellenére, hogy sok rajongó nem ismeri el. Mivel a közelmúltban az elnökválasztás az ország felé fordult, sok rajongó megdöbbentette, hogy Klinsmann a német-amerikai játékosokra összpontosít.Ezt a hozzáállást felfelé és lefelé látták, és a szülők az ifjúsági és az ODP-szinteknél úgy érezték, hogy a gyerekeik soha nem kapnak tisztességes rázást Klinsmann rendszere alatt. Az elégedetlenségüket hangoztatták, amikor a női játék egyik legnagyobb sztárja, Abby Wambach, kritizálta a csapat bevándorló tagjait, néhány dühös verekedést rajzolva -, de utólag csak a nemzet egészét őrzi.

Ennek eredményeképpen az elmúlt évben minden, a Klinsmann által elkövetett misstep nagyításra került. Egy kiemelkedő blogger fenntartotta a listát, amely azt Betclic kifizetés állította, hogy az ügyvezető az amerikai történelem legrosszabb volt. (Valójában a Klinsmann a második legjobb edzőnek számít, csak az arénában.John Kowalski, aki 1991-ben csak két játékot edzett, nem igazán számíthat.) Néhány újságíró ténylegesen kéri a tüzelést, amit Klinsmann helytelenül tiszteletlennek nevezett. Milyen lehetőségeket kínál Jürgen Klinsmann? A brutális igazság: nem sok Olvasd el többet

Természetesen Klinsmann aligha hibás. A játékosok sokaságát elidegenítette taktikájával és választásaival. Ő is boldogabb volt, hogy egyeseket kiszárít, hogy megszáradjon a nyilvánosság előtt: a Landon Donovan kezelését a 2014-es világbajnokságra való felkészülés során különösen lenyűgözte.

A német nem mindig különböztette meg magát a színfalak mögött. Fejlesztési munkája az Egyesült Államokban középszerű volt a legjobban: a keze által választott edzők két esélyt szereztek az olimpiai játékok megszerzésére, és a nemzet egész fejlődési piramisa meglehetősen rendetlenségnek tekinthető.A szkript elhagyására való törekvése Betclic kifizetés módok kimerítette a rangsor és a fájlokat a South Prairie-nél, aki sokkal több ellenőrző és igényes főnököt látott, mint Klinsmann napos nyilvános homlokzata. És igen, Klinsmann oldala elvesztett néhány igazi stinkert.

Annak ellenére, hogy a Klinsmann elhagyja a labdarúgást Amerikában egy jobb helyen, mint amit talál. A Klinsmann programja nagy nyereményeket kapott: Olaszországot, Németországot és Hollandiát. Csapata a negyedik helyet fejezte be a Copa Centenario-nál – nem szégyen, hogy végül is elveszítené Argentínát, és kijött a halálcsoportból Brazíliában. Megnyerte a 2013-as Arany Kupát. És az első amerikai győzelmet kapta az Azteca-nál, és régóta hiábavalóságot rögzített.

Klinsmann is valódi teljesítményt hozott az amerikai játékra.Az amerikaiaknak először, valaha is igazi nemzetközi szupersztárral rendelkeztek, és ezt nehéz módon mérni tudta. A program körüli izgalom minden bizonnyal felvillant az alkalmi rajongók körében; ezzel párhuzamosan várták a várakozásokat – amit Klinsmann aktívan udvarolt. Első alkalommal az amerikai futball játékosok valós nyomást gyakoroltak, ahogy minden más sportoló is. Ha azt mondanánk, hogy ez egy tengeri változás, akkor rövid időn belül eladhatja.

Klinsmann is nagyban bővítette a játékosok medencéjét, Christian Pulisic tinicsillag pedig csak a legutóbbi gyöngyszeme volt (a Dortmund előretekintését Horvátország is elcsábította) . A Klinsmann alatt megjelenő kulcsfontosságú szereplők közé tartozik Fabian Johnson, Yedlin DeAndre, Julian Green, Bobby Wood, Jordan Morris és Aron Johansson.A Klinsmann válogatásait kísérő kézfogás esetén a programba bevitt hatalmas nevek száma egy katolikus szemű vezetőt mutat, aki hajlandó esélyeket szerezni minden bajnokságból és minden szinten.

Ami elvezet minket ahhoz, hogy Klinsmann kevés irányítás alatt álljon. Az egyszerű igazság az, hogy annak ellenére, hogy az elmúlt évben 70 páratlan srácra nézett, tehetségkészlete valójában gyengébb, mint valaha.

Az amerikai kapus, ha egyszer nemzetközi ereje megszűnt, Tim Howard megsérült, és Brad Guzan egyszerűen haszontalan. A csővezetékben egyszerűen nincs sok csúcsminőségű tehetség, a kiváló Pulisic félre. Clint Dempsey, egy szívbetegséggel szomszédos, gyilkos mulasztás volt, ahogy a Hex elindult.És bizonyos játékosok – Jermaine Jones, Kyle Beckerman, Guzan – nagyon öregnek tűnnek. (Ez Angliában is tükröződik: csak egy játékos, Lynden Gooch egyre stabilabb és jelentős játékidő, és a Premier League egyik legrosszabb klubjában.) Az MLS védői Michael Bradleyre és Jozy Altidore-ra mutatnak Torontóban ; ugyanakkor az a tény, hogy a hazai bajnokság a világ legjobb versenyei alatt több pontot tartalmaz.

Aki átveszi a feladatot, először a problémával kell foglalkoznia. Meg kell próbálnia megjavítani egy törött és fracttious fejlesztési piramisot is, amely egyszerűen túl sok tehetséget pazarol. És meg kell őriznie, hogy az amerikai válogatott ismét váljon klubgá, egy rejtélyes fogalom Klinsmann bölcsen összetört.

De a rajongók hétfőn délután kapták meg a kívánságukat.Mint sokan ebben az országban az elnökválasztás után, élhetnek, hogy megbánják.