Anthony Taylor bíró nem tudott régi szürke sípoló megjegyzéseket tenni

Cahill korábban játszott a Bolton Wanderers és Halsey-nál, aki korábban a klubtal edzett, amit a hatóságok már nem engedélyeztek. Halsey saját oszlopával rendelkezett a Bolton Evening News-ban, a “Davo” (Kevin Davies), a “Speedo” (Gary Speed) és így tovább.Nem volt meglepő, hogy tudták egymást, és bár látta a régi pálmaik rutinját a pályán, nem rámutatott arra, hogy érdemes megkérdőjelezni, hogy Halsey-t meg kell-e tartani a Chelsea mérkőzésen, vagy ha túlságosan mókás volt bizonyos játékosokkal, hogy teljesen pártatlanok legyenek.José Mourinho diplomáciai ellentmondásos játékvezetői kinevezés után. annyira flak – még a rossz is – számára, különösen online fogadási most már olyan sok olyan nyugdíjas tag van, aki hajlandó ragaszkodni.Korábbi játékvezetők, eléggé eléggé, mint maga Halsey.

Jon Mossnak például kiemelkedően fontosnak kell lennie minden fekete könyvben, melyben a bíráló demonológia szerepel, de még mindig elég szokatlan volt a sajtóközlemény beérkezése – „Gaffe-hajlamos Jon Moss-t fel kell dobni ”- írja le Keith Hackett gondolatait, és ajánlja fel a fajta ítéletet, amire számíthat, hogy meghallja a helyi házát, és nem a konstruktív kritikát, amit elvárhat valakinek, aki a Professional Game Match tisztviselőit korlátozta (a megfelelő) mondjuk, egy korábbi Liga Menedzserek Szövetségének vezetőjét, aki David Moyes-t felszólította).

Egy olyan iparág számára, amely tiszteletet kér, és még egy olyan kampányt is épített, amely ezen a szó köré épül, minden bizonnyal furcsa lehet. annyira kevésbé van a játékvezetők között.Howard Webb önéletrajza, amely ezen a héten megjelent, a legjelentősebb beszámolót nyújtja az iparágon belüli visszafogásról és bitchinessről, és bár a cinikus sport néha tehet, valóban megdöbbentő, hogy mennyire rosszindulatú öröm létezik a játékvezető fogadási útmutatók közösség között, ha saját hibát követ el. A Webb történetét egy szöveges üzenettel – „Ott van egy Isten” – egy másik játékvezető után, aki Graham Poll a 2006-os világbajnokságon elrontotta.Halsey-t és Poll-t beszámol arról, hogy milyen csapatkötési gyakorlatnak kellett volna lennie, és hogy a „választott csoport” gyakran polgárháborúban volt. >

„A játékvezető egy vágott torok ipar” – mondta Jeff Winter. „A játékos a középpályán balra vagy jobbra egy csésze döntőben játszhat. Csak egy álláspont van a játékvezető számára. ”De a harc és a politika valójában sokkal kegyetlenebb, mint amilyennek tudtátok volna, és talán ez a fajta kultúra származik, ami magyarázza, hogy Hackett és Halsey eléggé boldognak tűnnek a Statler és Waldorf labdarúgó-egyenértékű játékában a magasból heckling, megpróbálva meghallgatni.Mindannyian nagyon napirenden alapul, és nem tudok segíteni, de megkérdőjelezem, hogy a szívében van egy összehangolt kampány, hogy aláássa Mike Riley-t, a jelenlegi játékvezető vezetőjét. Beszéljen a PGMOL-nál az érintett emberekkel, és mindannyian gyanítják, hogy személyes.

Mindez Anthony Taylor kinevezéséhez vezet a Liverpool Manchester United elleni játékához az Anfieldben hétfőn és a héten tartó vitában az Altrinchamban él, és Wythenshawe-ban született, Manchester legszélesebb külvárosában, ahol Johnny Marr először gitárt csavart, és Marcus Rashford megtanulta a labdát rúgni.

a Manchester klubok, mert nem támogatja egyiküket sem, és a Cheshire FA-hoz tartozik. Ez lesz a 27. alkalommal, amikor az elmúlt hat évszakban történt.Visszatér a korábbi integritás iránti bizalmához, és ezért mindig úgy érezte, hogy a Mike Dean, a Tranmere Rovers rajongója, a Liverpool és a West Ham között a 2006-os FA-kupa döntőjéből lett eltávolítva, mert élt a Wirralon. Sivatagi tűz: a Kurdisztán világbajnok lázadói – videó Tovább meggyőzni néhány embert, hogy lássa a legfrissebb vitát, hogy mi az. – Anthony mindig Altrincham rajongó volt – mondta. „Még most is minden évben kap egy bérletet, hogy támogassa a klubot, annak ellenére, hogy nem ingyen fogadások megy az összes mérkőzésre. Segített a klub bírói iskoláiban, és gyakran a helyszínen van.Az itt körülvevő emberek mindig megkérdezik, hogy piros vagy kék. Ő valójában egy nagyszerű támogatója a nem Liga-labdarúgásnak, és nem dicsérni kell. ”

A postai irányítószámokról még nem állítunk érvet, szem előtt tartva, hogy Altrincham városa a Warringtonból származik . Mégis, Halsey, aki úgy tűnik, hogy Altrincham hite alatt dolgozik, az „kevesebb, mint két mérföld” az Old Trafford-tól, azt mondja, hogy a PGMOL némi nehézkes kérdésekkel szembesülhet egy olyan játék után, amely a játékvezető számára rendkívül nehéz. Hackett úgy írta le, hogy „komolyan tisztességtelennek”, hogy Taylor ezt a pozíciót helyezze el, és világossá tette, hogy valakinek szüksége lehet rá, hogy a rap. Valószínűleg mindannyian tudjuk, mi következik.Bármely, a Liverpool ellen elkövetett jogsértési hiba több hasonló jellegű panaszt hoz, és olyan ütközést okoz, amellyel Ryan Babel az Anfield napjaiban egy ellentmondó fotót állított az interneten az ellenség készletével.Bármi, ami a Liverpool javát szolgálja, és az alsó dollárja, José Mourinho megkérdőjelezi, hogy a fejlécek megrongálják-e a játékvezető ítéletét.

Mindegyik nagyon elégedetlen, szem előtt tartva, hogy ezek az ellentmondások milyen gyorsan kapcsolódhatnak hozzá a játékvezető hírneve (a Webb mindent tud erről is) és Halsey részéről egy kicsit gazdag, mivel saját játékvezetői pályafutása korai szakaszában különböző QPR mérkőzéseket rendezett anélkül, hogy azt gondolta volna, hogy az érintett embereknek az egyik támogatója. / p>

Az első volt a vonalbíró a Loftus Road-ban Sheffield szerdán 1995 szeptemberében.Halsey 1996 márciusában is futott a Manchester United elleni játékhoz, a QPR-hez tartozó leszállási szezonhoz, és viccelt le azon években, amikre kívánja, hogy felemelte a zászlóját, amikor Eric Cantona egy késői hangszínszabályzót szerzett.

Tizennyolc hónappal később Halsey 1-0 győzelmet aratott Portsmouth ellen a Loftus úton. John Spencer a félidő előtt nyerte a győztest. „Ahogy a játékosok a hat yardos dobozban szétválogattak rá, kevesen tudtak a stadionban, amiről csatlakozni akartam” – írja Halsey az önéletrajzában.

Végül egy FA-kupa volt. Huddersfield ellen 1999 januárjában.A QPR 1-0-at vesztett, és a játék leállása idején Halsey „remélte, hogy kiegyenlít, nem csak olyan játékvezetőként, aki megpróbálta visszajátszani, hanem azért is, mert az én csapatom volt.” és ezután a játék végül köhögött, négy évszak túl későn.

Képzelje el a botrányt, ha valami ilyesmit fedeznének fel most. Mégis, a kulcsvonal az, hogy Halsey, minden erejéért, nem adta ki a Cantonát. Ez a dolog a játékvezetőknél: mindent rendben akarnak kapni, és a legjobbak lehetnek.

„Azt hiszem, Taylor úr nagyon jó játékvezető, de mivel ilyen nyomást gyakorolnak rá, azt hiszem, nehéz lesz neki, hogy nagyon jó teljesítményt nyújtson az Anfieldben ”- mondja Mourinho. „Nem akarok túl sokat mondani az ügyben.Megvannak a véleményem, de megtanultam egy leckét, ha ezt meg akarjuk hívni, annyiszor, hogy annyiszor büntetik a szavaimat, hogy a pályázók. ”

Ahogy Mourinho tudni fogja, még akkor is, ha közel áll a megsértéséhez. szabályok, amelyek megtiltják a vezetőknek, hogy a játék előtt tárgyaljanak a játékvezetőkről. Sajnos nincs olyan szabály, amely megakadályozná, hogy a korábbi bírák hasonlóan működjenek.Ez az eset több mint a legnagyobb probléma ebben az esetben. A QPR türelme megmutatta, hogy FA

Az elmúlt években nem volt túl sok alkalom, amikor a QPR-ben felelősek is megalapozottak voltak sok dicséret, de legalábbis ésszerű dolgokat tettek, amikor Jimmy Floyd bejelentette, hogy a Hasselbaink egyhangú támogatása a Daily Telegraph vizsgálatának belső vizsgálata után volt.

Ugyanakkor kiemeli a az FA döntése most már elegendő idő eltelt, hogy egyértelmű legyen, hogy a felelősek nem akarták megszabadulni Sam Allardyce-től, nem akart menni, és ímé – a vezérigazgató, Martin Glenn, elismerte, hogy éjjel a történet megtörte az első reakcióját, hogy nem volt ok arra, hogy senkit kígyózzon.

„A hétfőn reagáltam, hogy meg akartam tartani őt” – mondta Glenn. „Jó volt a labdarúgó adatai, vezetői megbízatása kiváló volt, az én ösztönöm hétfőn:„ Nézzük meg, és találjuk meg a módját, hogy működjön. ”

Egy kérdésre jutott. ideg.A QPR időt vett igénybe, megfelelő felülvizsgálatot rendezett és végül úgy döntött, hogy a főcímek valójában sokkal nagyobb hatást gyakorolnak, mint a tényleges tartalom.

Igen, az FA bonyolultabb helyzetben volt, de biztosan az elmúlt hetekben figyelemre méltó, hogy egyre több kommentátor jön az ötletbe, hogy az irányító testületnek ugyanezen következtetésre kellett volna jutnia (valami Angliában a rajongók egyértelműen világossá tették Ljubljanában).Ez volt az egyszerű választás az Allardyce kifizetésére, nem pedig a megdöbbentésre, ezért senki sem kell meglepődnie, miután a máltai és szlovéniai barátságos előadások után Gareth Southgate egyre jobban bejutott a teljes munkaidőben.

A Southgate lenyűgözte az érintett embereket, tájékoztatjuk őket, nyugodt hozzáállása miatt, miközben a magas szintű karbantartási lehetőség, mint például Roberto Mancini, aligha kap említést, annak ellenére, hogy megnyerte a Premier League és az FA-kupa a Manchester City-vel. hét további trófeát a Serie A vezetői karrierjében. A kritérium egyre inkább jó viselkedésnek tűnik, mint valódi eredménynek. Az FA problémamentes találkozót szeretne.És Angliában plod.McClaren számít a jó szerencséjére.

Steve McClaren biztosan nem szenvedett pénzügyileg a sikertelen körforgásban, ami miatt a Derby megye 17 hónapja lőtt el, nagy nyereséget fizet a folyamatban, majd Newcastle Unitedbe költözött, hogy jelentős béremelésre kerüljön, hogy csak elveszítse munkáját, egy másik kis vagyontárgyat, és most visszatérjen oda, ahol minden elkezdődött.

Visszatérése Derby biztatóan kezdte meg 1-0 győzelmét Leeds ellen, de nem tudok gondolkodni Sir Alex Ferguson észrevételeiről arról, hogy José Mourinho visszatér a Chelsea-hoz egy második varázslatért, és hogy általában nem gyakran működik. – Azt hittem, hogy José rosszul ment vissza Chelsea-ba, tényleg – mondta Ferguson. „Azt hiszem, mindig nehéz lesz menni valahol második alkalommal.”

Ez valójában McClaren negyedik alkalom Derby-ben, visszalépve a játéknapjaiba a baseballpályán, majd a Jim asszisztensvezetőjévé. Kovács.Talán meg fogja bizonyítani, hogy Ferguson téved, és mindannyiunkat, akik azért jöttek, hogy egy kicsit sajnálatosnak tekintsük. Ez azonban maga is potenciális problémákat okozhat. Egy dolog, amit Derby tudni tud a kétszeres menedzsereiről, az, hogy a fejét meg lehet fordítani, ha egy nagyobb klub jön.