A Unibet felé irányuló tudatlanság az olimpiai szellemben repül

A versenyen vezető hónapban egy cacophonous és hamis riasztás tisztességtelenül hallatszott a Semenya versenyjogára. Félelmetes ellenségeskedést és kegyetlen zaklatást keltett mind a hagyományos, mind az online médiától, amit az IAAF hét év óta elvisel, mivel megerősítette, hogy nyomoz. Azt jelentették, hogy egy biztonsági csapat is kapott Rio-ban amiatt, hogy az ellenségeskedés Unibet erőszakos lehet.Caster Semenya a hátrányos helyzetben van. Olvasson tovább Semenya sportágát egyetlen molekulához – a tesztoszteronhoz – mintha egyedül megkapta volna az aranyat, miközben aláássa a készségét, előkészítését és elérését.Dél-Afrikában, mint nemzet visszahúzódott a #handsoffcaster-el, a világ egyik legtisztább sportolóként védekezett meg, annak ellenére, hogy nem tett semmi rosszat, és a versenytárgyalási bíróság támogatásával (Cas) támogatott.

Nem kellett így lennie. Az IAAF ahelyett, hogy megszüntette a média sötétségét, tovább súlyosbította, és továbbra sem sikerült megfogalmazni és kezelni a kérdést. Az olimpia előestéjén az IAAF elnöke, Sebastian Coe elmondta, hogy kihívást jelentene a jelenleg felfüggesztett politikának, amely korlátozza a női sportoló természetes tesztoszteronszintjét.

Ezután további 11 órás véleményt adott ki 800m-es döntőben, amely úgy tűnt, hogy időben kifejezetten megkérdőjelezi a Semenya versengési jogát.Rögtön követte ezt a Unibet kijelentést, félig szívvel és emlékeztető emlékeztetővel, hogy “ezek az emberek”, jól tudva, hogy észrevételei megkérdőjelezik nemcsak Semenya részvételét, hanem mások is. A tinderbox maradt tüzelésre, egy vádaskodás csak annyit jelentett, hogy újra meggyújtsa a “vitát”. Coe olyan atmoszférát váltott ki, amely a női sportolókat a társaiktól elválasztotta, sőt egymás ellen is elhúzódott. Ezért nem meglepő, hogy olyan sportolók, mint a Sharp, akik ugyanolyan keményen és ugyanolyan áldoztak csalódott és tagadta, még ha nem is, és hogyan, haragban, a kegyelem kudarcot vallott.A felesleges megjelenítésben a nők megkérdőjelezték a megjegyzéseket és elhomályosította az egész dobogót, például a lengyel Joanna Jozwik, aki ötödik helyen állt a püspök és a Sharp között, mondván: “Örülök, hogy én vagyok az első európai, a második fehér “, hogy átlépje a vonalat. Nem támogató magatartás, remélhetőleg visszanézni és jobban meggondolni. Nem lehet megjegyezni az ellentmondás optikáját – a Szaharától délre fekvő három fekete nőt a dobogóra és a három fehér globális az északi nők úgy érzik, hogy inkább ott kellene lenniük – mert nagyon jelentenek.A polarizált perspektívák a hiperandrogenizmus és az aszimmetria politikájából fakadnak, hogy ki terheli és ki is részesíti előnyét. A Caster Semenya visszatérése: olimpiai kedvenc és ketyegési időbomb. Olvassa el világosabbá: a politika minden nőre Unibet Magyar nézve árt sportolók. De nem titok, hogy aránytalanul károsítja a fekete-barna nőket a globális déli országokból. A globális északból származó nők olyan politikát élveznek, amelyben a méltányosság uralkodó fogalma nem célozza őket. Sharp megjegyzése arról, hogy “a legnépszerűbb emberek válogatják ki” támaszkodnak. ”

A” mi “itt kulcsfontosságú. Semenya és mások számára az “emberek a tetején” nem kezdeményeznek olyan politikákat, amelyek tükrözik érdekeiket. Ez egy ismerős minta, ahol a hatalmi erővel rendelkező politikusok előnyösek.Hasonlóképpen, amikor Sharp azt mondta: “Tudjuk, hogy érezzük egymást”, könnyű látni, hogy az európaiak egymás nézeteinek tudata hogyan erősítheti az igazságtalanság érzéseit. A probléma az, hogy nem tudják, hogyan érezzék magukat a sportolók, és mi úgy tűnik, tisztességtelen nekik. Ugyancsak tisztában van azzal, hogy a megnövekedett ellenőrzés a nők számára elégtelen nők számára fenntartott, ez az alapkő ami a politikában van. Például azt állítják, hogy: “Az érintett egyének gyakran mutatnak férfias tulajdonságokat, és nem gyakori a sportteljesítményük a többi női versenytársaikhoz képest.” A nemek közötti eltérés mindig ösztönözte a vizsgálatot, és ez a vizsgálat gyakran faji alapú.A normatív faji alapú nemi megfontolásokon kívüli élettartam azt jelenti, hogy az intézmények és az egyének számára láthatatlanná váló szemléletmóddal és nyomozással próbálkoznak. Ez sok elvonatkoztatónál nem ment el, köztük Semenya is, aki azt mondta: ” nem az emberek megkülönböztetésére és az emberekre nézve, ahogyan nézik, hogyan beszélnek és hogyan futnak…Nem arról van szó, hogy férfias. Ez a sportról szól. “Caster Semenya aranyat nyer, de nagyobb figyelmet szentel az IAAF sajtóügynek Andy Bull Bővebben

Ha ez egy egyszerű esetben a savanyú szőlő, akkor elhalványulna néhány gondoskodó. De a tétek sokkal magasabbak. Az IAAF visszatér Kazbe, hogy megvédje azt a politikát, amely elfogadja a nők diszkriminációját. Olyan politika, amelynek kifejezett célja a nők lassulása. Ez senki számára nem előnyös.