Menu

Milline on kihlveokontorite roll spordikihlvedude korraldamisel?

Роль букмекеров
Kui tegemist on spordipanuste tegemisega, pöörduvad mängijad kihlveokontorite poole. Eelmises artiklis rääkisime juba turul olevate kihlveokontorite mitmekesisusest. Täna tahame aga rääkida kihlveoettevõtete rollist spordikihlvedude puhul.

Mis on kihlveokontor?

Spordikihlvedude algusaegadel, nimelt Vana-Kreeka ja Rooma ajal, olid olemas nn totalisaatorid. Kõik panustasid, kas sportlane võidab või kaotab, ja kogusumma jagati võitjate vahel. Tänapäeval eksisteerib see meelelahutuse vorm eraldi kihlveona ja seda esitatakse kihlvedude korraldajate pakkumises “spordikihlvedude” nime all. Väärib märkimist, et see on kihlvedude tegijate seas nõutud. Kuigi kihlvedusid on erinevaid, korraldavad neid siiski kõik kihlvedude korraldajad, nagu ka muid kihlvedusid. Seega on kihlveokontori määratlus juriidiline isik, kes tegutseb hasartmängude (sealhulgas spordikihlvedude) korraldajana kasutajate jaoks. Järgmises jaotises räägime üksikasjalikumalt kihlveokontorite eripärast.

Mida teevad kihlveokontorid?

Raamatupidaja määratlus on vastus küsimusele selle rolli kohta. Kihlveokontorid pakuvad mängijatele sündmusi, mille hulgast valida, pakuvad koefitsiente, võtavad vastu panuseid, teevad mängijatele makseid, toetavad neid jne. Teisisõnu, hasartmänguasutus hoolitseb kõigi kihlvedude korraldamise ja läbiviimisega seotud küsimuste eest. Selle tulemusena saab kihlveokorraldaja kvaliteetset teenust, mis võimaldab tal teha panuseid ja küsimuste korral küsida abi kihlveokontorilt. Siiski ei tohiks unustada, et kihlveokontorid ei ole patroonid. See on äri, mis on suunatud maksimaalse kasumi teenimisele, sealhulgas kasutajate kahjude arvelt. Seetõttu järgivad kõik kihlvedude korraldajad, vaatamata sellele, et nad on end positsioneerinud ettevõtetena, kus kõrgeim väärtus on mängijad, ikkagi oma ärihuve. Et olla kindel kasumi teenimises, püüab kihlveokontor ennustada mängu tulemust ja pakkuda selliseid koefitsiente, et olla alati “mängus”. Näiteks Real Madridi ja Chelsea vahelises mängus, kus Chelseal on 40% tõenäosus võita, oleks Chelsea võidu ideaalne koefitsient 2,50 (100/40). Siiski alahindavad kihlveokontorid seda koefitsienti, pakkudes kihlveokontoritele 2.40, 2.35 jne. Seetõttu on mängijate ülesanne leida turul parim pakkumine, kontrollides erinevate kihlvedude korraldajate pakkumisi. Selleks, et panustada kõrgeima koefitsiendiga, peate omama profiili mitme kihlveokontori veebisaidil. Oleme sellest juba varasemates artiklites rääkinud ja tahame seda veel kord rõhutada. Kuidas valida õige kihlveokontor, räägiti artiklis”Kuidas panustada spordile?”. Kui te ei ole seda veel lugenud, soovitame seda teha.

Relevant news