1xbet pariuri online

1xbet pariuri online

Pariuri sportive

Puteți paria pe mai mult de 30 de sporturi diferite pe 1xbet. Toate piețele importante sunt disponibile imediat de pe pagina principală: fotbal, curse de cai, tenis, baschet, fotbal, săgeți, golf și chiar biliard.

De asemenea, veți vedea alte oferte de nișă, cum ar fi MMA sau pariuri mai atipice, pariuri online cum ar fi politica sau divertismentul. În ceea ce privește sporturile tradiționale, peste 800 de pariuri sunt oferite în întreaga lume și o medie de 900 de meciuri live în fiecare săptămână.

Indiferent dacă preferați să afișați cotele în format european (zecimal) sau american, vă puteți calcula cotele în funcție de metoda aleasă de dvs. pe 1xbet.

Casa de pariuri este, de asemenea, foarte prezentă pe rețelele de socializare, postând și actualizarea ratingurilor lor pe Twitter.

Pariuri live

Dacă sunteți un mare parior în fotbal, fotbal sau hochei, sunteți cu siguranță pe mâini bune la 1xbet. Secțiunea lor de pariuri live este una dintre cele mai complete de pe piață, cu posibilitatea de a paria 24 de ore pe zi pe cele mai bune meciuri internaționale.

Site-ul oferă, de asemenea, o opțiune de streaming live pentru orice parior care dorește să se bucure de un eveniment și să parieze în același timp.

Ca bonus, atunci când adăugați sportul preferat la biletul de pariuri, 1xbet are grijă să pună toate evenimentele în joc pentru aceste sporturi în calendarul dvs., pentru a vă asigura că nu pierdeți nimic la următoarele pariuri.
Mijloace de plata

Există multe metode de plată pentru depozite și retrageri la 1xbet.

Pe lângă cardurile de debit Visa, Mastercard și Maestro, sunt acceptate și cardurile de credit Visa și Mastercard. În plus, puteți utiliza Paysafecard și transferuri bancare pentru depozite, Neteller, Skrill, Laser, Switch și Delta. PayPal este, de asemenea, acceptat.

Aveți grijă dacă preferați să utilizați Skrill și Neteller pentru a vă finanța pariurile; este posibil să nu fiți eligibil pentru diversele lor promoții folosind aceste metode de plată.

Timpul standard de procesare a tranzacțiilor depinde de metoda dvs. de plată. Pentru detalii despre momentul în care banii vor ajunge în contul dvs. după ce solicitați o tranzacție, contactați direct gateway-ul de plată.

În ceea ce privește securitatea, 1xbet garantează criptarea RapidSSL, care vă va proteja toate informațiile personale și financiare. În plus, 1xbet revizuiește periodic protocolul de securitate pentru a asigura siguranța utilizatorilor. 1xbet se obligă să interzică utilizarea serviciului oricărui client cu vârsta sub 18 ani. Astfel, orice client care nu prezintă dovada identității și vârstei nu va fi autorizat să utilizeze serviciile acestei case de pariuri.

Promoții și concursuri

În plus față de generosul bonus de bun venit oferit noilor clienți 1xbet Sports, există o serie de alte promoții disponibile în diverse sporturi pe tot parcursul anului.

Acestea vor fi de un interes deosebit pentru fanii pariurilor combinate (parlays), cum ar fi promoția „Puck Line Parlay – Moneyback”, care poate oferi pariuri gratuite de până la 50 USD! Plasați un pariu combinat pentru minimum 10 USD la mai mult de 4 selecții la cota de -200 sau mai mult. Dacă pierde doar unul dintre pariurile din biletul tău, 1xbet îți va rambursa și îți va credita contul cu un pariu gratuit!

La Sporting, există ceva pentru toată lumea când vine vorba de bonusuri, indiferent de sportul tău preferat.

De la tenis, la MLS, la MMA, puteți găsi toate ofertele în fila „Promoții” de pe pagina principală a site-ului.

În plus față de pariurile sportive, puteți obține bonusuri jucând pe alte servicii de casă de pariuri, cum ar fi cazinoul și jocurile online, unde puteți acumula puncte în timp ce jucați. Numărul combinat de puncte acumulate în cursul săptămânii va determina bonusul în numerar sau pariuri gratuite care sunt creditate în fiecare luni în funcție de activitatea dvs. de jocuri de noroc din săptămâna precedentă.