1xbet fogadások az interneten

1xbet fogadások az interneten

Lófogadás

Ez természetesen az 1xbet kedvenc világa; az üzemeltető páratlan szakértelmet tár fel a pari mutuel története által. A versenyprogram úgy van megszervezve, hogy a lehető legnagyobb mértékben leegyszerűsítse eljárásait. Kezdje azzal, hogy kiválasztja az Önt érdeklő találkozót, majd vigye az egérmutatót a választott versenyre. Egy ablak megmutatja a kérdéses verseny sajátosságait. Megtudhatja a kezdési időt, a fegyelmet, a távolságot, az indulók számát, a verseny típusát, az adottságokat és az elérhető fogadásokat. A versenyre kattintva elérheti azt az oldalt, amely lehetővé teszi a fogadás véglegesítését. Ez utóbbin megtalálja a verseny körülményeinek részleteit, fogadások az interneten hogy pontosítsa előrejelzéseit:

Penetrometriai index
Valószínű jelentések
A legtöbb lovat játszott
A résztvevők összehasonlító előadásai

Equidia jóslatok

Amellett, hogy fogadási ajánlatot kínál Önnek a különböző franciaországi lovas eseményekről, az 1xbet lehetőséget nyújt arra, hogy fogadást tegyen a külföldi versenyek eredményére. Az oldal másik erős pontja; hozzáférés a versenyekhez videón 📺. Az Equidia segítségével a lovak világának szentelt első tematikus televíziós csatornának köszönhetően figyelemmel kísérheti a lóversenyeket. Az Élő és visszajátszás funkcióval megnézheti azoknak a versenyeknek a visszajátszását is, amelyeken kedvencei versenyeztek.

Soha életében nem tett még lóverseny fogadást? Azonnal olvassa el az 1xbet Turf “Fogadási Útmutatót”, hogy integrálja a rendelkezésére álló többféle lehetőséget: Single, Coupled, Trio, Super 4, 2/4, Tiercé, Quarté… Minden fogadáshoz hozzárendeljük az alapelveit, amelyek segítenek Önnek. megérteni annak minden szempontját. Az útmutató a különböző fogadási képleteket is megtanítja (kombinált, csökkentett mező, teljes mező …).

Végül az 1xbet kihívásokkal a promóciók és játékok is napirenden vannak a lóversenyzés során. Ez a szakasz lehetővé teszi, hogy online versenyezzen más játékosokkal. Minden héten a résztvevők páros fogadásban (az első két ló) előrejelzésük alapján versenyeznek egymással. A 10, 30 és 50 eurós keresetek minden héten megjutalmazzák a dobogó lakóit.

Mi az 1xbet hűségprogram?

Az 1xbetnél minden erőfeszítést a valós értékükön díjazunk. Minél több fogadást tesz, annál több pontot gyűjt az 1xbet hűségprogramnak köszönhetően. Ez utóbbi négy szintből áll: az 1xbet.fr szintekből.

“Zöld” szinten kezdi el peregrinációit a lóversenyfogadás világában. Minden megtett euróért 10 pontot kap. Ha ugyanabban a hónapban több mint 150 € tétet tesz, minden megfogadott euró 12 pontot fog szerezni. Elérte a „bronz” szintet. Ha ugyanabban a hónapban több mint 1500 euró tétet tesz, minden megfogadott euró 15 pontot fog szerezni. Elérte az „Ezüst” szintet. Végül, ha ugyanabban a hónapban több mint 5000 euró tétet tesz, minden megfogadott euró 20 pontot fog szerezni. Elérte az “arany” szintet, a végső státuszt.

A hűségpontok valódi pénzre válthatók.

Minden 1000 pont 1 eurót fog keresni, amelyet felhasználhat új fogadásra. Ideiglenesen meg kell jegyezni, hogy a hűségpontok csak 6 hónap és 1 év közötti időszakra érvényesek, tekintve a megszerzésük időpontját (napjait).

Esetenként “ingyenes lófogadásokat” kap, amelyek, feltéve, hogy felhasználási feltételeik kompatibilisek a fogadással, amelyet meg akarsz tenni, több vajat tesz a spenótba 🍲. Abban az esetben, ha a felajánlott lóversenyfogadás összege alacsonyabb, mint amit meg akar tenni, a fennmaradó fizetendő egyenleget egyértelműen jelezni fogja Önnek.